Sollicitatieprocedure


Wat leuk dat jij wellicht wilt gaan solliciteren bij dnoDoen! Graag geven wij jou meer informatie over hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet zodat je precies weet waar je aan toe bent. En wie weet word jij onze nieuwe collega!?

Stap 1: Solliciteren 
Ben jij enthousiast geworden over een vacature? Twijfel dan niet om te solliciteren. Via het sollicitatieformulier verzend jij jouw gegevens, cv en motivatie.  

Stap 2: Beoordeling sollicitaties 
Jouw sollicitatie wordt beoordeeld door jouw mogelijke nieuwe collega’s. Wij proberen om binnen twee weken jou een terugkoppeling te geven. Indien er in de vacaturetekst een sluitingsdatum staat, zullen wij binnen een week na de sluitingsdatum contact met jou opnemen.  

Stap 3: Het eerste contact 
Zijn wij enthousiast geworden over jou? Dan nemen wij telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken met elkaar. Indien je niet wordt uitgenodigd, ontvang je een afwijzing van ons. 

Stap 4: Persoonlijke ontmoeting 
Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je cv, kijken naar jouw vaardigheden en zijn benieuwd naar welke ambities jij nog hebt. Op deze manier hopen wij een goed beeld te krijgen of jij de enthousiaste professional bent die wij zoeken. Ook zullen wij de functie nog beter toelichten. Zodat ook jij goed kunt kijken of de functie bij jou past.  

Stap 5: Het tweede gesprek 
Zijn we beide enthousiast na het eerste gesprek? Dan willen wij je graag uitnodigen voor een tweede gesprek. Bij sommige vacatures dien je voor dit gesprek nog een assement te maken. Er staat dan in de vacature dat een assesment een deel uit maakt van de selectieprocedure. Tijdens dit tweede gesprek zullen wij de arbeidsvoorwaarde met jou gaan bespreken. Wij doen jou dan graag een aanbod bestaande uit een passend salaris bij jouw werkervaring en onze arbeidsvoorwaarden. Ben jij akkoord met de aanbieding? Dan heten wij jou van harte welkom bij dnoDoen! J 

 
Vragen over werken bij dnoDoen?

Neem contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@dnodoen.nl


© dnoDoen 2020 - dnodoen.nl - privacy statement - Foto's: Foto van Dana